08-05-2020

1.E4.8 Willem van Boelrestraat

€1,130

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement (90m2) bevindt zich op de 4e woonlaag (7 woonlagen in totaal) en beschikt over een balkon.

Het appartement is in 2018 gerenoveerd, de badkamer en het toilet zijn vernieuwd en de wanden opnieuw betegeld. De moderne badkamer beschikt over een wastafel met meubel, bad met douchewand + radiator; het toilet over een hangend closet en fonteintje.

Verder is er tijdens deze renovatie een nieuwe luxe keuken geplaatst met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een oven en een vaatwasser. Ook is er in de keuken een ruimte gecreëerd om de wasmachine te plaatsen.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.130,- excl. voorschot stookkosten a € 80,- en de servicekosten a € 43,- waardoor de totale maandelijkse huurprijs uitkomt op € 1.253,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5 x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. € 3.955,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Heeft u interesse in deze woning dan horen wij dat graag. Het inplannen van een bezichtiging is mogelijk in overleg met de huidige huurder op doordeweekse dagen tussen 10:00 en 17:00 uur.

De foto’s zijn ter indicatie aangezien het appartement momenteel nog wordt verhuurd. De foto’s zijn genomen in een appartement uit hetzelfde complex met dezelfde afmetingen en verbouwd door dezelfde aannemer. Aan de getoonde foto’s en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie