15-04-2020

0085 Cordell Hullplaats

€1,060

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement van 87m2 met balkon op het westen bevindt zich op de 6e verdieping (8 woonlagen in totaal) van de Dekemaflat te Ommoord.

De woning is verbouwd en voorzien van een nieuwe keuken met elektrische kookplaat en inbouw vaatwasser. De badkamer is ook vernieuwd en beschikt over een douchecabine met regendouche en een wasmeubel. Het toilet is ook vernieuwd en beschikt over een eigen fonteintje.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid, ook is er een metrostation op loopafstand.

Een plattegrond van een 4-kamerwoning is bijgevoegd.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.060,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten à € 86,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.146,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. ten minste € 3.710 euro bruto per maand.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

De foto’s zijn van een gelijkwaardig appartement, de foto’s zijn dus ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie