16-03-2020

3.E2.3 Cordell Hullplaats – Onder optie

€1,055

Omschrijving

Op deze woning rust momenteel een optie, nieuwe bezichtigingsaanvragen worden niet in behandeling genomen.

Dit 5-kamer appartement van 99m2 (2 ruime slaapkamers, 2 kleine slaapkamera) met balkon bevindt zich op de 2e verdieping van de Dekemaflat te Ommoord (8 woonlagen in totaal).

De woning wordt voorzien van een nieuwe keuken met inbouw vaatwasser en elektrische kookplaat. De wasmachine aansluiting wordt verplaatst van de badkamer naar een ruime kast in de hal, dit zorgt voor een ruime badkamer.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid, ook is er een metrostation op loopafstand.

Een plattegrond van een 5-kamerwoning is bijgevoegd.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.055,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot servicekosten en stookkosten à € 96,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.151,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. ten minste € 3.692 euro bruto per maand.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

De foto’s zijn van een gelijkwaardig appartement omdat dit appartement op dit moment verbouwd wordt, de foto’s zijn dus ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Uitgelicht

Locatie