08-03-2021

BB0037 Herman Robbersstraat

€1,125

Omschrijving

Aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam vind je de Herman Robbersstraat. In deze straat vind je een groot wooncomplex waar we een 3-kamer appartement beschikbaar krijgen. Uitzicht over de Goudsesingel, leuke spots zoals de Meent, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Markthal op loopafstand, maar ook diverse supermarkten, avondwinkels en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. De woning is ongemeubileerd en in alle kamers is laminaat gelegd.

De keuken beschikt over een 4 pits gasfornuis, een vaatwasser, koelkast en genoeg opbergruimte.

De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet.

De afgesloten entree op de begane grond beschikt over een bellentableau, brievenbus, trap en lift. Tevens is er ook een fietsenberging in de kelder aanwezig.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.125,- exclusief.

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 3.937,- euro bruto per maand.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u met maximaal 2 personen, inclusief uzelf, naar de bezichtiging kan komen.

De foto’s zijn ter indicatie, aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is ook geschikt voor studenten.

 

Locatie