15-02-2021

CO0214 Kelloggplaats

€1,200

Omschrijving

Dit voormalig 5-kamerappartement van 99m2, met balkon op het oosten, bevindt zich op de 7e etage van de Wiarda flat te Ommoord (8 woonlagen in totaal).

De ruime keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, dubbele wasbak, koel-vriescombinatie, vaatwasser en een oven. De badkamer beschikt over een douchecabine met regendouche en een wasmeubel met medicijnkast. De woning beschikt over 2 slaapkamers.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.200,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten a € 96,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt dan ook € 1.296,-

De inkomenseis bedraagt tenminste 3.5x bruto de maandelijkse kale huur, d.w.z. ten minste € 4.200,- euro bruto per maand.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland op werkdagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u met maximaal 2 personen, inclusief uzelf, naar de bezichtiging kan komen.

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie