02-01-2020

Kelloggplaats 3.E5.4

€990

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement (2 slaapkamers) met balkon bevindt zich op de 5e woonlaag (8 woonlagen in totaal) van de Wiarda flat te Ommoord.

De woning wordt op dit moment gerenoveerd. De badkamer wordt voorzien van wastafelmeubel met spiegel, een douchecabine met regendouche; het toilet beschikt over een eigen fonteintje. Er wordt een nieuwe keuken geplaatst voorzien van een inbouw vaatwasser en elektrische kookplaat.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Er is een plattegrond van een standaard 4-kamerappartement bijgevoegd. Op de plattegrond is een muur tussen de woonkamer en slaapkamer 3 te zien. Deze muur is verwijderd, dit creëert een zeer ruime woonkamer. Hou er echter wel rekening mee dat de woning nu nog maar over 2 slaapkamers beschikt.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 990,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten à € 86,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.076,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt 3.x de kale huur, d.w.z. ten minste € 3.465 euro bruto per maand.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur.

De foto’s bij deze advertentie zijn van een gelijkwaardige woning, dit omdat deze woning op dit moment gerenoveerd wordt en wij (nog) niet in het bezit zijn van foto’s. De getoonde foto’s zijn dan ook impressie foto’s. Aan de getoonde foto’s en/of tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie