08-03-2021

LL068 Willem van Boelrestraat

€1,130

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement (90m2) bevindt zich op de 7e woonlaag (7 woonlagen in totaal) en beschikt over een balkon.

Het appartement is in 2019 verbouwd, de badkamer en het toilet zijn verbouwd en de wanden opnieuw betegeld. De moderne badkamer beschikt over een wastafel met meubel, bad met glazen douchewand; het toilet over een hangend closet en fonteintje.

Verder is er tijdens deze verbouwing een nieuwe luxe keuken geplaatst met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een oven en een vaatwasser. Ook is er in de keuken een ruimte gecreëerd om de wasmachine te plaatsen.

Tevens beschikt deze woning over een laminaat vloer.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.130,- excl. voorschot stookkosten a € 80,- en de servicekosten a € 43,- waardoor de totale maandelijkse huurprijs uitkomt op € 1.253,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5 x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. € 3.955,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Heeft u interesse in deze woning, dan horen wij dat graag. Het inplannen van een bezichtiging is mogelijk op doordeweekse dagen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat u met maximaal 2 personen, inclusief uzelf, naar de bezichtiging kan komen.

De foto’s zijn ter indicatie. Aan de getoonde foto’s en/of tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers.

Locatie