23-10-2020

Willem van Boelrestraat LL031

€1,253

Omschrijving

Dit 4-kamerappartement (90m2) bevindt zich op de 3e woonlaag (7 woonlagen in totaal) en beschikt over een balkon.

Het appartement is in 2020 verbouwd, de badkamer en het toilet zijn vernieuwd en de wanden opnieuw betegeld. De moderne badkamer beschikt over een wastafel met meubel, bad met douchewand + radiator; het toilet over een hangend closet en fonteintje.

Verder is er tijdens deze verbouwing een nieuwe luxe keuken geplaatst met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een oven en een vaatwasser. Ook is er in de keuken een ruimte gecreëerd om de wasmachine te plaatsen.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt € 1.130,- excl. voorschot stookkosten a € 80,- en de servicekosten a € 43,- waardoor de totale maandelijkse huurprijs uitkomt op € 1.253,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5 x bruto de maandelijkse huur, d.w.z. € 3.955,- bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

De fotos zijn ter indicatie en behoren tot een andere woning. De keuken en badkamer zijn identiek aan deze woning, de andere kamers kunnen afwijken. Aan de getoonde foto’s en de tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Uitgelicht

Locatie